"Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο επαγγελματία ποιοτικές λύσεις"

 

Μεταφορά Τροφίμων

Οι ισοθερμικές μονώσεις κατασκευάζονται εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας. Τα πάνελ είναι πάχους 40mm τύπου  SANDWICH και διαμορφώνονται με θερμοπρέσες σε καλούπια που έχουμε δημιουργήσει για κάθε τύπο οχήματος. Τα πάνελ προσαρμόζονται με απόλυτη ακρίβεια στην εσωτερική καμπυλότητα του οχήματος.
Το πολυεστερικό πάτωμα γίνεται αντιτριβικό με ψήγματα χαλαζία και είναι υψηλής αντοχής με δυνατότητα διέλευσης παλετοφόρου. Το πάτωμα στις θύρες ανυψώνεται 20 mm για τη συγκράτηση των υδάτων και επενδύεται με χαλυβοελάσματα ΙΝΟΧ για περαιτέρω ενίσχυση των ακμών από χτυπήματα κατά την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων.
Οι πόρτες του οχήματος επενδύονται με καλουπωτή ισοθερμική μόνωση της εταιρίας NOVOPLAST επιτρέποντας την ελεύθερη χρήση σε κλείστρα και χειρολαβές.

Μονώσεις Κλειστών Αμαξωμάτων (Van)
Δίνεται μεγάλο βάρος στην οικονομία του χώρου και γι' αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται πολυουρεθάνη βαρέως τύπου 50 Kg/m3.
Κατασκευάζονται δυο αποχετευτικοί αγωγοί με βάνες για την απομάκρυνση των υδάτων κατά τον καθαρισμό του οχήματος. Παράλληλα γίνονται ενισχύσεις στον ουρανό για την τοποθέτηση του ψυκτικού μηχανήματος και δημιουργείται εσωτερικό λούκι για τις σωληνώσεις αυτού.
Με αυτό τον τρόπο έχουμε ένα απόλυτα στεγανό περιβάλλον που διευκολύνει την καθαριότητα της κατασκευής.

Μεταφορά Τροφίμων
Το δάπεδο φέρει εγκάρσιες τραβέρσες από φουρνισμένη οξιά. Οι τραβέρσες επενδύονται με Fiberglass και  πολυεστέρα ούτως ώστε να αποτελέσουν ενιαίο σώμα με τα υπόλοιπα συστατικά στοιχεία του. Ενδιάμεσα τοποθετείται πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας 45kg/τμ.
Μπορούμε να ενισχύσουμε τα πάνελ ανάλογα με τις απαιτήσεις σας για την τοποθέτηση ανακλινώμενων σταθερών ραφιών και διπλών παταριών ή οτιδήποτε άλλο μας ζητηθεί.

Α. & Ι. Δερβίσης Ο.Ε.

Design and Development by Trinity Networks