"Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο επαγγελματία ποιοτικές λύσεις"

 

Μεταφορά Τροφίμων

Τα ισοθερμικά πάνελ που χρησιμοποιούνται για την συναρμολόγηση των θαλάμων κατασκευάζονται εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας. Σε όλα τα πάνελ χρησιμοποιούνται πολυεστερικά φύλλα πάχους 2 mm και ειδικού βάρους 2800 gr/τμ, τα οποία συγκολλούνται με τη μέθοδο της υποπίεσης με πίεση 6 bar.
Εσωτερικά αυτών τοποθετείται πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας 45 Kg/κμ. Μεταξύ πολυουρεθάνης και πολυεστερικών φύλλων τοποθετούνται δύο στρώσεις fiberglass υψηλής πυκνότητας 750 gr/τμ εμπλουτισμένα σε υγρό πολυεστέρα.
Το δάπεδο φέρει εγκάρσιες τραβέρσες από φουρνισμένη οξιά. Οι τραβέρσες επενδύονται με Fiberglass και πολυεστέρα ούτως ώστε να συντελέσουν ενιαίο σώμα με τα υπόλοιπα συστατικά στοιχεία του. Ενδιάμεσα στις τραβέρσες τοποθετείται πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας 45 Kg/τμ.
Κατά την διάρκεια της κατασκευής του πολυεστερικού πατώματος δημιουργούνται κατάλληλα κανάλια εμπρός και πίσω του θαλάμου με ανοξείδωτες σχάρες και βάνες για την συγκράτηση των υδάτων. Επίσης τοποθετούνται καζανάκια συγκρατήσεως υδάτων.
Εγκαθιστάται οπίσθιο τελάρο κατασκευασμένο από INOX AISI 304 πάχους 2 ή 3 mm (ανάλογα με το μέγεθος) με ενίσχυση από μεταλλικές λάμες στις γωνίες για την αποφυγή θραύσεων σε ανώμαλα εδάφη όπου ο θάλαμος δέχεται ισχυρές στρέψεις.
Το πολυεστερικό πάτωμα διαμορφώνεται σε αντιτριβικό με ψήγματα χαλαζία. Σκοπός της κατασκευής είναι να διευκολύνει την διέλευση παλετοφόρου για την φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων. Στον ουρανό του θαλάμου μπορούν να τοποθετηθούν βάσεις για μελλοντική χρήση διαχωριστικού.

Ειδικές κατασκευές και διαμορφώσεις υφιστάμενων ψυκτικών θαλάμων:

  • Κατασκευή ψυκτικών θαλάμων για πλωτά μέσα
  • Κατασκευή σταθερών ψυκτικών θαλάμων
  • Συρταρωτά και ανακλινόμενα ισοθερμικά διαχωριστικά
  • Κατασκευή και τοποθέτηση ειδικών ανοξείδωτων εξαρτημάτων σε θαλάμους

Πάτωμα Αλουμινίου
Στα πλαίσια της τεχνολογικής πρωτοπορίας, η εταιρεία μας είναι η πρώτη στην ελληνική αγορά που κατασκευάζει και τοποθετηθεί εξολοκλήρου πάτωμα αλουμινίου. Το παρών πάτωμα είναι πιστοποιημένο με ΑΤΡ για τις κλάσεις FRC (-20C) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Στο πάτωμα του οχήματος προσαρμόζεται επιδέξια ένα υψηλής ποιότητας μονοκόμματο φύλλο αλουμινίου (στις διαστάσεις του θαλάμου που εσείς επιθυμείτε) που χάρη στη σπυρωτή του επιφάνεια προσφέρει αντιολισθητική δράση.
Το πάτωμα αλουμινίου μαζί με την εσωτερική προστατευτική φάσα περιμετρικά του θαλάμου, ηλεκτροσυγκολλούνται με παλμική αλουμινοκόλληση εξασφαλίζοντας στο θάλαμο υψηλή αντοχή και απόλυτη μόνωση από την πιθανή εισχώρηση υδάτων στο εσωτερικό του θαλάμου.
 

Α. & Ι. Δερβίσης Ο.Ε.

Design and Development by Trinity Networks