"Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο επαγγελματία ποιοτικές λύσεις"

 

Μεταφορά Ιχθύων

Οι ισοθερμικές μονώσεις κατασκευάζονται εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας. Τα πάνελ είναι πάχους 40mm τύπου  SANDWICH και διαμορφώνονται με θερμοπρέσες σε καλούπια που έχουμε δημιουργήσει για κάθε τύπο οχήματος. Τα πάνελ προσαρμόζονται με απόλυτη ακρίβεια στην εσωτερική καμπυλότητα του οχήματος.
Το πολυεστερικό πάτωμα γίνεται αντιτριβικό με ψήγματα χαλαζία και είναι υψηλής αντοχής με δυνατότητα διέλευσης παλετοφόρου. Το πάτωμα στις θύρες ανυψώνεται 100 mm για τη συγκράτηση των υδάτων και επενδύεται με χαλυβοελάσματα ΙΝΟΧ για περαιτέρω ενίσχυση των ακμών από χτυπήματα κατά την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων.
Οι πόρτες του οχήματος επενδύονται με καλουπωτή ισοθερμική μόνωση της εταιρίας NOVOPLAST επιτρέποντας την ελεύθερη χρήση σε κλείστρα και χειρολαβές.

Μονώσεις Κλειστών Αμαξωμάτων (Van)
Δίνεται μεγάλο βάρος στην οικονομία του χώρου και γι' αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται πολυουρεθάνη βαρέως τύπου 50 Kg/m3.
Κατασκευάζονται δυο αποχετευτικοί αγωγοί με βάνες για την απομάκρυνση των υδάτων κατά τον καθαρισμό του οχήματος. Παράλληλα γίνονται ενισχύσεις στον ουρανό για την τοποθέτηση του ψυκτικού μηχανήματος και δημιουργείται εσωτερικό λούκι για τις σωληνώσεις αυτού.
Με αυτό τον τρόπο έχουμε ένα απόλυτα στεγανό περιβάλλον που διευκολύνει την καθαριότητα της κατασκευής με ελεύθερη ροή νερού.

Μεταφορά Ιχθύων
Το δάπεδο φέρει εγκάρσιες τραβέρσες από φουρνισμένη οξιά. Οι τραβέρσες επενδύονται με Fiberglass και πολυεστέρα ούτως ώστε να αποτελέσουν ενιαίο σώμα με τα υπόλοιπα συστατικά στοιχεία του. Ενδιάμεσα τοποθετείται πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας 45kg/τμ.

Α. & Ι. Δερβίσης Ο.Ε.

Design and Development by Trinity Networks