"Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο επαγγελματία ποιοτικές λύσεις"

 

Εταιρεία

Η Α. & Ι. ΔΕΡΒΙΣΗΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1976 με αποκλειστική δραστηριότητα την κατασκευή ισοθερμικών θαλάμων. Το 1996 ήμασταν η πρώτη ελληνική εταιρία που απέκτησε με επιτυχία στο Μόναχο της Γερμανίας το πιστοποιητικό καταλληλότητας για την μεταφορά τροφίμων με πιστοποίηση ΑΤΡ κλάσης FRC (-20C).

Το 1999, ακολουθώντας την τεχνολογία της εποχής, η εταιρία πραγματοποίησε δεύτερο έλεγχο στη Πάντοβα και κατάφερε να περάσει με επιτυχία πιστοποιώντας για ακόμα μια φόρα τις κατασκευές της με ΑΤΡ κλάσης FRC (-20C).

Το 2005, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην κατασκευή αμαξωμάτων για την μεταφορά εμπορευμάτων πάσης φύσεως καθώς και ειδικών κατασκευών.


Το 2006 η Α. & Ι. ΔΕΡΒΙΣΗΣ Ο.Ε. μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο κτήριο 2000τμ, με δύο γερανούς 5 τόνων και δύο πρέσες κατασκευής ισοθερμικών PANEL 13.60 μέτρων, τις μεγαλύτερες στον ελλαδικό χώρο. Για να αντιμετωπίσουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς, προχωρήσαμε σε επέκταση των εγκατάστασεών μας κατά 1000 τμ στεγασμένου χώρου.

Σήμερα κάθε ψυκτικός θάλαμος που κατασκευάζουμε - σε διαστάσεις από 3m έως 13,60m - συνοδεύεται από πιστοποιητικό ποιότητας από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον αυστηρότερο ελληνικό φορέα για την μεταφορά τροφίμων και πιστοποιείται με ATP κλάσης FRC (-20C). Όλες οι κατασκευές μας συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά του. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να δώσει οικονομικές και ποιοτικές λύσεις, εφάμιλλες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων.

Α. & Ι. Δερβίσης Ο.Ε.

Design and Development by Trinity Networks